Werken bij VDL Agrotech

Gezien de voortdurende uitbreiding van onze activiteiten, zijn wij altijd op zoek naar professionals, gewijd aan zowel persoonlijke ontwikkeling als de groei van VDL Agrotech.

Als u geïnteresseerd bent in een baan of een stage bij VDL Agrotech, neem dan contact met ons op per e-mail via: careers@vdlagrotech.nl

Ben jij een geïnteresseerde in de agrarische sector? Met 95 procent export zijn wij een wereldwijd georiënteerd bedrijf. Bij VDL Agrotech ontwikkelen we stalinrichtingen voor intensieve veehouderijen in de varkens- en pluimveesector. Ons innovatieve productenpakket bevat complete oplossingen voor drinken voeren, mestdroging, verwarmen, koelen, ventileren en klimaatcontrole. En dat alles inclusief engineering, levering en installatie van deze systemen. Maak deel uit van een groot familiebedrijf bestaande uit meer dan 100 zusterbedrijven met een informele sfeer en platte organisatiestructuur. Interesse? Kijk dan snel eens op: https://www.werkenbijvdl.nl/vdl-agrotech en wordt onderdeel van de VDL-familie.