Nieuws
P&P Agrotechniek nieuwe VDL Jansen dealer

P&P Agrotechniek nieuwe VDL Jansen dealer

9 mei 2023

Per 1 mei is P&P Agrotechniek uit Boekel aangesteld als nieuwe dealer voor VDL Jansen in Zuid-Nederland. Het bedrijf is al sinds 2008 dealer van VDL Agrotech, en breidt het productenpakket nu dus ook uit met de producten van VDL Jansen. Ook bestaande klanten van VDL Jansen kunnen vanaf heden contact opnemen met P&P voor vragen en service.


P&P Agrotechniek werd in 1997 gestart door Paul Delisse en Patrick Rutten, en was van oudsher met name actief in de varkenshouderij. Paul Delisse: “De laatste jaren is het aantal projecten in pluimveesector sterk toegenomen. We hebben altijd prettig samengewerkt met VDL, en het toevoegen van de producten van VDL Jansen is daarom voor ons een logische volgende stap.”
Voor VDL past het nieuwe dealerschap van P&P zeer goed in de strategie om te bouwen aan een sterk dealernetwerk. Peter Sichien, Business development manager bij VDL: “P&P Agro-techniek heeft de ambitie om verder te groeien in de pluimveesector. Als VDL bouwen we graag verder op bestaande relaties, en hebben het volste vertrouwen in deze uitbreiding van de samenwerking tussen onze bedrijven.”

Terug naar overzicht