Nieuws
Gezamenlijke presentatie VDL bedrijven tijdens VIV Europe

Gezamenlijke presentatie VDL bedrijven tijdens VIV Europe

20 mei 2022

Tijdens VIV Europe presenteren VDL Agrotech, VDL Jansen en VDL Insect Systems zich gezamenlijk op stand 11.B034. De drie bedrijven zijn onderdeel van het Foodtech cluster van VDL Groep.

We verwelkomen u graag op onze stand. Via bijgaande link kunt u zich gratis registreren: https://www.databadge.net/vive2022/reg/viv/?link=f616e3a0498670023aaf&lan=EN

“Technologie is de sleutel voor het vernieuwen en verduurzamen van onze voedselketen”

De bedrijven die onderdeel zijn van het Foodtech cluster richten zich op het vernieuwen en verduurzamen van de voedselketen. Dat doen ze onder andere door het ontwikkelen en produceren van inventieve machines en systemen voor verwerking en verpakking die worden geleverd aan de wereldwijde voedselindustrie. Ook door het leveren van machines en systemen voor de voedselproductie zelf. Een interessante markt waar VDL actief in is door (voer)systemen voor de pluimvee- varkenshouderij en insectenkweek.

“Kracht door samenwerking”

De slogan waar alle VDL bedrijven voor staan, is terug te zien op de stand. De 3 bedrijven vullen elkaar perfect aan op gebied van ontwikkeling, productie en techniek. De voersystemen van VDL Agrotech en de legnesten en volières van VDL Jansen worden niet voor niets al vele jaren gewaardeerd als duurzame en betrouwbare systemen, van hoge kwaliteit! Deze hoge kwaliteit wordt gewaarborgd doordat de productie van de systemen in Nederland plaatsvindt. VDL Insect Systems richt zich op de ontwikkeling van productieoplossingen voor de insecten kwekerij en kan daarbij gebruik maken van de kennis en kunde bij VDL Agrotech en VDL Jansen.

Standard Smart Solutions and Systems én Custom Engineering and Manufacturing

Een hele mond vol. Dat is ook wat VDL Insect Systems te bieden heeft. Standaard productie oplossingen en oplossingen op maat. Tijdens de VIV zullen zij enkele oplossingen presenteren op de stand. Daarnaast zal Geert Poels, Business Development Manager bij VDL Insect Systems een lezing verzorgen tijdens de Insects for Feed conference op 1 juni van 13.00 tot 15.00 uur, georganiseerd door VIV Worldwide.

Terug