Nieuws
VDL Agrotech heeft besloten om in 2020 niet aan beurzen deel te nemen of deze bij te wonen

VDL Agrotech heeft besloten om in 2020 niet aan beurzen deel te nemen of deze bij te wonen

15 mei 2020

VDL Agrotech heeft besloten om in 2020 niet aan beurzen deel te nemen of deze bij te wonen
De wereldwijde ontwikkeling van COVID-19 hebben we nauwlettend gevolgd, in de hoop dat de situatie snel zou verbeteren. Ook al lijkt de situatie in sommige delen van de wereld enigszins te verbeteren, heeft COVID-19 nog steeds impact op de normale gang van zaken met betrekking tot de uitvoering van bedrijfsmatige activiteiten. Wij hebben geconcludeerd dat het niet in ons, noch in het belang van onze klanten is om dit jaar aanwezig te zijn op beurzen. Daarom hebben we besloten om in 2020 niet aan beurzen deel te nemen of deze bij te wonen.

Focus op gezondheid en veiligheid
Waarborging van de gezondheid en veiligheid van onze collega’s, klanten en zakenpartners staan op de eerste plaats. We ondersteunen de wereldwijde aanpak om verder verspreiding van het virus te beperken. Daarbij volgen we het advies en de maatregelen van de overheid. Door niet deel te nemen aan beurzen of deze bij te wonen beperken we het risico op verdere verspreiding. Onze verwachtingen zijn dat de meerderheid van onze klanten en zakenpartners ook af zullen zien van beursbezoeken, vanwege de mogelijke gezondheidsrisico’s en de internationale reisbeperkingen die door veel landen zijn opgelegd.

Alternatieve communicatiemiddelen
Gelukkig hebben we naast beurzen ook nog vele andere manieren om te communiceren met onze klanten en zakenpartners. De laatste innovaties, nieuws en ontwikkelingen bij VDL Agrotech communiceren we via onze nieuwsbrief en social media kanalen. Al onze medewerkers zijn beschikbaar voor vergaderingen via digitale platforms en waar mogelijk voor face-to-face vergaderingen. Wij bieden u de best mogelijk service en hopen oprecht dat de situatie in 2021 weer dusdanig is dat we u weer kunnen verwelkomen op beurzen en evenementen.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Volg ons op social media
LinkedIn
YouTube
Facebook
Instagram
Twitter

Terug